nůž Nakiri/Tanto 145mm Dellinger Rosette - RWL34 Mammut Collect Nr.10

Kód: K-H227/10
16 999 Kč
Vyprodáno
Položka byla vyprodána…
nůž Nakiri/ Tanto 145 mm Dellinger Rosette RWL34 Powder & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & čepel z leštěné práškové oceli RWL34 & rukojeť ze vzácné fosílie mamutího zubu & délka ostří 145 mm

Detailní informace

Detailní popis produktu

jedinečný nůž šéfkuchaře Nakiri/Tanto 145 mm Dellinger Rosette RWL34 Powder Mammut Collect Nr.1

.

Exklusivní, přitom praktický a výkonný nůž šéfkuchaře, který má čepel z jedné z nejlepších ocelí "práškové RWL34". Tato vyjímečná ocel má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti okolo R62 +/- 1 Rockwella. Vyvinuta byla pro čepele nožů, které vyžadují vysokou odolnost proti korozi, velmi vysokou tvrdost a vynikající odolnost proti opotřebení. Použitý materiál zabezpečuje trvanlivost nože. Nůž Dellinger Rosette Powder Steel se může stát rodinným pokladem, který přežije i vaše vnoučata. Nože jsou vyráběny tradičním způsobem, což zaručuje mimořádnou pevnost čepele a odolnost vůči otupení. Každý nůž je ručně broušený a při vysoké tvrdosti dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti.

Ručně vyrobený nůž z manufaktury Dellinger se stane věrným partnerem každého amatérského či profesionálního kuchaře. Nabízí kombinaci velmi ostré zrcadlové čepele a překrásné rukojeti z mamutích fosílií. Bezvadné a promyšlené ruční zpracování dává tomuto noži punc dokonalosti. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem.

.

Délka rukojeti:        110 mm
Délka čepele:          145 mm
Celková délka:        257 mm
Hmotnost:                115 g

.

Ergonomická rukojeť západního stylu je vyrobena z vzácných fosílií mamutího zubu a doplněna kroužkem ze stabilizovaného dřeva. Pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání.

.

Doporučení a údržba:

✅ kuchyňský nůž Nakiri/Tanto 145 mm z práškové oceli RWL34, nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
✅ Nepoužívejte nůž z práškové oceli ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
✅ Nepožívejte nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.    
✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
✅ Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !

.

Čištění kuchyňského nože: Každý nůž si zaslouží péči. Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale částečky na ostří přichycené. Je lepší se starat o svůj nůž a po používání ho umýt a natřít olejem

.

Ostření nože: pro ostří kuchyňského nože z práškové oceli RWL doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.

.

Dellinger záruka: Produkty, které Vám dodá Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu a je prověřen mnoha spokojenými zákazníky. Každý kus je zabalen v luxusním balení a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Každý produkt, který Dellinger nabízí, je pečlivě kontrolován. Přinášíme Vám doživotní záruku na jakékoliv skryté vady. Pokud máte jakékoliv dotazy - náš tým je Vám plně k dispozici a pokusí se Vám pomoci v každé (i nepříjemné) situaci.

Doplňkové parametry

Kategorie: NAKIRI
Typ Nože: Nakiri (na zeleninu)
Stav: new
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz