Gyuto / Chef 8" (200mm) Dellinger Tsuchime Professional Damascus
Kód: K-HM8Související produkty
Detailní popis produktu
Japonský nůž na maso GYUTO / Chef 8“ (200 mm) série Dellinger Tsuchime
damaškový nůž, damascus knife, damascénský nůž, damašková ocel, damascus steel, damascénská ocel, damast messer, nůž z damaškové oceli, nůž z damascénské oceli, japanese knife
Robustní, velmi ostrý a těžký japonský nůž GYUTO / Chef 8“ Dellinger Tsuchime (délka ostří 200 mm) z damascénské oceli (damascus steel) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Kuchařský nůž GYUTO Tsuchime je díky výše položenému hrotu, též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Dlouhá čepel a rukojeť ve tvaru písmene D Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z damascénské oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným.
.
Délka rukojeti: 125 mm
Délka čepele: 200 mm
Celková délka: 325 mm
Hmotnost: 238 g
.
Nože ze série Dellinger Tsuchime mají ultra ostré řezné jádro z japonské oceli vg10, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská ocel vg10 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské oceli vg10 je vloženo mezi 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená a široká čepel japonského tvaru s třpitivým damascénským vzorem TSUCHIME - Speciální (tepaná, kladívkovaná) strukturovaná povrchová úprava damascénské oceli TSUCHIME díky prohlubním minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Damascénský vzor připomínající krátery na měsíci je jedinečný, neopakovatelný ! Nože Dellinger ze série Tsuchime se stanou se symbolem Vaší individuality.
.
Kulatá rukojeť je vyrobena z materiálu G-10. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Materiál G-10 je voděodolný a zcela bez zápachu. Můžete si být jisti, že tento materiál nebude v průběhu času korodovat, oxidovat nebo se nestane měkčí a křehčí. Tento materiál nevyžaduje prakticky žádnou údržbu, na rozdíl od tradičních materiálů, jako je dřevo.
Doporučení a údržba:
✅ japonský nůž Gyuto/Chef 8“ Dellinger Tsuchime z damascénské oceli ( damascus steel ), nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
✅ Nepoužívejte japonský nůž z damaškové oceli ( damascus steel ) ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
✅ Nepožívejte japonský nůž z damaškové oceli jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.
✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
✅ Pokud víte, že japonský damaškový nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !
.
Čištění kuchyňského nože: Každý nůž si zaslouží péči. Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale částečky na ostří přichycené. Je lepší se starat o svůj nůž a po používání ho umýt a natřít olejem.
Ostření nože: pro ostří kuchyňského nože z japonské oceli VG-10 doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Vaše nože Vám nabrousíme individuálně dle Vašeho přání. Pravidelně také pořádáme kurzy broušení nožů. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.
.
Dellinger záruka: Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu a je prověřen mnoha profesionálními kuchaři. Každý nůž je zabalen v luxusním krabičce a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. S nožem od Dellinger potěšíte jak domácí tak i profesionální kuchaře. Přinášíme Vám doživotní záruku na jakékoliv skryté vady. Pokud máte jakékoliv dotazy - náš tým je Vám plně k dispozici a pokusí se Vám pomoci v každé (i nepříjemné) situaci.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Nůž Šéfkuchaře (GYUTO) |
---|---|
Typ Nože: | Nůž šéfkuchaře (Gyuto) |
Stav: | new |
materiál čepele: | japonská damašková ocel (Damascus Steel) VG10 |
materiál rukojeti: | G-10 |
tvrdost čepele dle Rockwella HRC: | 62+/-1 |
délka celkem: | 325 mm |
délka čepele: | 200 mm |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.