Nůž Šéfkuchaře (GYUTO)
GYUTO je japonská verze u nás nejznámějšího "nože šéfkuchaře". Většina nožů typu GYUTO nemá kovový nálitek (Rikaso) zakrývající spodní ostrou hranu nože u rukojeti a čepel je u špičky oble skloněna směrem k ostří nože. Díky své konstrukci jsou to nejuniversálnější nože používané v Evropě. Žádný šéfkuchař se bez tohoto nože neobejde a vždy tvoří základ jeho sestavy nožů. Nejpopulárnější je délka čepele 210mm, ale samozřejmě každý má jiný vkus a potřeby.
S nožem typu GYUTO nakrájíte jak drobnou šalotku, zeleninu či ovoce, tak i velké kusy masa. Zkráta toto je typ nože pro každého!
Správný výběr krájecí desky vám prodlouží životnost ostří nože.
Tyto nože, stejně jako další vám profesionálně nabrousíme na našich brusírnách.
Chcete nůž darovat? Využijte naší službu laserového gravírování a získejte tak jedinečný dárek s osobním charakterem.
Nejprodávanější
Gyuto / Chef 8" Dellinger HARUKAZE Professional Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z oceli AUS-10, 67 vrstev damaškové oceli (damascus steel) & západní...
Aby mi seděl do ruky, dobře se mi s nim krájelo a aby byl hezkej! Tak přesně pro tebe tady máme novou sérii nožů pink stone, kterou jsme zaměřili speciálně na holky. Ano,...