YANAGIBA

Yanagiba jsou nože s dlouhou a úzkou čepelí, která lehce proniká krájeným materiálem. Díky své délce umožňuje krájet jedním čistým řezem, který zachovává čerstvost krájených potravin. Yanagiba je vždy jednostranně broušená.

Yanagibu, stejně jako Sujihiki (oboustranný brus) lze doporučit především na krájení sushi, sashimi a velkých kusů pečených mas (roastbeef).

Další využití může být také pro krájení tenkých plátků zeleniny.

 

Správný výběr krájecí desky vám prodlouží životnost ostří nože.

Tyto nože, stejně jako další vám profesionálně nabrousíme na našich brusírnách.

Chcete nůž darovat? Využijte naší službu laserového gravírování a získejte tak jedinečný dárek s osobním charakterem.

Nejprodávanější

4 položek celkem
nůž Kengata Yanagiba 270mm, Sakai Takayuki Honyaki Aoniko Hienn  nuz-kengata-yanagiba-270mm-sakai-takayuki-honyaki-aoniko-hienn
19 080 Kč

Kengata Yanagiba Hienn 270 mm, nůž šéfkuchaře Sakai Takayuki & japonský kuchařský nůž & ocel Yasuki Blue Steel #2 HRC 61-62 & osmihranná rukojeť z ebenu -...

Kód: 02234
Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz