Otevírací doba našich provozoven během dovolené 26.8.-6.9. Bystrá 7:30-16:00 po-pá Sokolovská 10:00-17:00 po-pá

Plátkovací (SUJIHIKI)

SUJIHIKI jsou nože s dlouhou a úzkou čepelí, která lehce proniká krájeným materiálem. Díky své délce umožňuje krájet jedním čistým řezem, který zachovává čerstvost krájených potravin. SUJIHIKI  je vždy oboustranně broušený.

SUJIHIKI, stejně jako YANAGIBU  lze doporučit především na krájení sushi, sashimi a velkých kusů pečených mas (roastbeef).

Další využití může být také pro krájení tenkých plátků zeleniny.

 

Správný výběr krájecí desky vám prodlouží životnost ostří nože.

Tyto nože, stejně jako další vám profesionálně nabrousíme na našich brusírnách.

Chcete nůž darovat? Využijte naší službu laserového gravírování a získejte tak jedinečný dárek s osobním charakterem.

Nejprodávanější

2 položek celkem
nůž Sujihiki 240 mm Kanetsugu Zuiun Kiwami SPG2 - DLC Coating
9 499 Kč

Kanetsugu Kiritsuke / Sujihiki 240 mm & Damascus SPG2 & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z práškové oceli SPG2 – 62 vrstev damaškové oceli ( damascus steel ) &...

Kód: 9509
Kiritsuke / Sujihiki 240 mm Kanetsugu Zuiun SPG2
8 899 Kč

Kanetsugu Kiritsuke / Sujihiki 240 mm & Damascus SPG2 & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z práškové oceli SPG2 – 62 vrstev damaškové oceli ( damascus steel ) &...

Kód: 9309
Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz