Nůž Santoku o délce ostří 130 mm z řady Dellinger Samurai představuje všestranný nástroj pro kuchaře i nadšence do vaření. Jeho funkční design umožňuje krájení, plátkování,...
Nůž Chef 200 mm Dellinger Okami 3 layers AUS10 & japonský kuchařský nůž & univerzální nůž & vhodný pro každé krájení & jádro z japonské oceli AUS-10 & kulatá...
Kuchařský nůž Blue Chef Kiritsuke 205 mm Dellinger Resin Future series
Typ nože: Kuchařský nůž ve stylu Kiritsuke, navržen pro širokou škálu úkolů v kuchyni, včetně krájení,...
Nůž vykosťovací Boning o délce ostří 155 mm ze série Dellinger Carbon Fragment je vynikající nástroj určený pro vykošťování, porcování a stahování masa. Tento kuchařský nůž v...
Kuchařský nůž Chef 230 mm z řady Dellinger Professional Damascus je vrcholným příkladem japonského umění v kuchyni. Jeho jádro z ocele VG10 obklopené 66 vrstvami damaškové oceli...
nůž vykošťovací Boning 1165mm Suncraft Clad & japonský kuchařský nůž & nůž vhodný pro vykošťování a špikování masa & jádro z japonské oceli AUS-10 & západní...
Kanetsugu SHIUN VG-2, 3 layers & japonský kuchařský nůž & nůž na zeleninu a maso & jádro z japonské oceli VG-2 & oktagonová rukojeť z japonského dubu & délka ostří 170 mm (6,75")
Zase ta otravná lišta s cookies? Bohužel nenaděláme nic, je to nařízení EU a musí to tu bejt. Stačí jednou odkliknout a zbavíš se jí nadobro. Více informací zde.