Podle Typu a Použití, Strana 7
- Nůž Šéfkuchaře (GYUTO)
- Pomocný nůž (Petty, Utility)
- Vykošťovací a špikovací (Boning)
- Plátkovací (SUJIHIKI)
- Okrajovací nůž (Paring)
- SANTOKU
- NAKIRI
- KIRITSUKE
- YANAGIBA
- DEBA
- Na Chléb a Pečivo
- Steakové a Příborové
- Na Zmražené potraviny
- Cukrářské Nože
- Čínské Nože (Tao, Chukabocho)
- Na Otevírání Ústřic
- Srbské Nože
Nejprodávanější
Můj táta vždycky říkával: Koukej uříznout pořádně ten chlebaaa, nebo ti jednu hvízdnu! S tímto nožem budete i vy krájet chléb tak profesionálně, že by na vás můj otec byl jistě...
Nůž Utility 128 mm série SOK Cocobolo White Damascus z japonské damascénské oceli VG10 s rukojetí z exotického dřeva Cocobolo Vhodný pro přesné a čisté řezy, nakrájení ovoce a...
Japonský kuchařský nůž Chef/Gyuto 210 mm z damascénské oceli VG10 Rukojeť z exotického dřeva Cocobolo Ideální pro krájení masa, ovoce, zeleniny a bylinek