Podle Typu a Použití, Strana 2
- Nůž Šéfkuchaře (GYUTO)
- Pomocný nůž (Petty, Utility)
- Vykošťovací a špikovací (Boning)
- Plátkovací (SUJIHIKI)
- Okrajovací nůž (Paring)
- SANTOKU
- NAKIRI
- KIRITSUKE
- YANAGIBA
- DEBA
- Na Chléb a Pečivo
- Steakové a Příborové
- Na Zmražené potraviny
- Cukrářské Nože
- Čínské Nože (Tao, Chukabocho)
- Na Otevírání Ústřic
- Srbské Nože
Nejprodávanější
Zavírací cestovní skládací nůž Santoku Dellinger Olive Guilltine AUS-10 Sanmai Materiál čepele: Jádro z oceli AUS-10 Sanmai. Tento skládací cestovní nůž Santoku Dellinger...
"Když já se těch velkejch bojim, já jsem spíš na ty menší." Ano, řeč je samozřejmě o nožích :) Věřte nebo ne, na prodejnách tuhle větu slýcháme od holek poměrně často. Právě...
Gyuto / Chef 8" Dellinger HARUKAZE Professional Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z oceli AUS-10, 67 vrstev damaškové oceli (damascus steel) & západní...
Luxusní Santoku s oktagonovou rukojetí, co nestojí 5 tisíc? Jo, tohle už není sen, ale skutečnost. Tyhle nový kousky s oktagonovou rukojetí a damaškovou ocelí jsou...
Chtěla bych nějakej malej, ale šikovnej! A růžovej! Tohle jsme na našich prodejnách od žen, slečen, dam a ostatních něžných stvoření slyšeli už nejmíň tisíckrát. Konečně je to...