Podle Typu a Použití
Nevíte, který typ nože je pro vás ten pravý? Klikněte ZDE a přečtěte si krátký článek, ve kterém vám vše vysvětlíme.
Při osobní návštěvě v našich kamenných prodejnách vám s výběrem poradí náš vyškolený personál.
- Nůž Šéfkuchaře (GYUTO)
- Pomocný nůž (Petty, Utility)
- Vykošťovací a špikovací (Boning)
- Plátkovací (SUJIHIKI)
- Okrajovací nůž (Paring)
- SANTOKU
- NAKIRI
- KIRITSUKE
- YANAGIBA
- DEBA
- Na Chléb a Pečivo
- Steakové a Příborové
- Na Zmražené potraviny
- Cukrářské Nože
- Čínské Nože (Tao, Chukabocho)
- Na Otevírání Ústřic
- Srbské Nože
Nejprodávanější
Nůž vykošťovací Honesuki Boning 155 mm série SOK Cocobolo White Damascus z japonské damascénské oceli VG10 s rukojetí z exotického dřeva Cocobolo Navržen pro vykošťování masa,...
"Když já se těch velkejch bojim, já jsem spíš na ty menší." Ano, řeč je samozřejmě o nožích :) Věřte nebo ne, na prodejnách tuhle větu slýcháme od holek poměrně často. Právě...
Můj táta vždycky říkával: Koukej uříznout pořádně ten chlebaaa, nebo ti jednu hvízdnu! S tímto nožem budete i vy krájet chléb tak profesionálně, že by na vás můj otec byl jistě...
Japonský kuchařský nůž Santoku 185 mm série SOK Cocobolo White Damascus z damascénské oceli VG10 s rukojetí z exotického dřeva Cocobolo Vhodný pro krájení, plátkování a čištění...
Nůž Utility 128 mm série SOK Cocobolo White Damascus z japonské damascénské oceli VG10 s rukojetí z exotického dřeva Cocobolo Vhodný pro přesné a čisté řezy, nakrájení ovoce a...
Japonský kuchařský nůž Chef/Gyuto 210 mm z damascénské oceli VG10 Rukojeť z exotického dřeva Cocobolo Ideální pro krájení masa, ovoce, zeleniny a bylinek