nůž WA-Sujihiki/Slicer 240mm, Sakai Takayuki VG-10 Zelkova Oktagon nuz-wa-sujihikislicer-240mm-sakai-takayuki-vg-10-zelkova-oktagon

Kód: 07477
5 259 Kč
Skladem (5 ks)
WA-Sujihiki/Slicer 240 mm, nůž šéfkuchaře Sakai Takayuki & japonský kuchařský nůž & 33 vrstev damast steel & jádro ocel VG10, HRC 60-62 & osmihranná rukojeť ze dřeva zelkova & bolster z mahagonu & délka čepele 240 mm

Detailní informace

Detailní popis produktu

Japonský šéfkuchařský nůž WA-Sujihiki/Slicer 240 mm – Sakai Takayuki VG-10 Zelkova Oktagon

Popis produktu:

Japonský šéfkuchařský nůž WA-Sujihiki/Slicer 240 mm od značky Sakai Takayuki je ideální volbou pro ty, kdo hledají precizní nástroj na krájení velkých kusů masa, ryb a dalších potravin. Tento nůž je známý svou dlouhou čepelí a vynikající manévrovatelností, která vám umožní dosáhnout perfektních výsledků při krájení.

Hlavní vlastnosti:

  • Materiál čepele: Nůž je vyroben z 33 vrstev nerezové oceli damasteel s jádrem z japonské oceli VG-10, které dosahuje tvrdosti přibližně 60 HRC. Tento materiál zajišťuje vynikající ostrost a dlouhou životnost.
  • Povrchová úprava: Čepel má povrchovou úpravu Tsuchime (kladívkový vzor), která nejen zlepšuje vzhled nože, ale také zabraňuje přilepení krájených materiálů k čepeli.
  • Rukojeť: Rukojeť je vyrobena z tradičního japonského dřeva zelkova, tvarovaná do osmihranu, a zakončena bolsterem z mahagonového dřeva pro lepší odolnost a komfort při používání.

Design a použití:

  • Tvar a funkce: Nůž Sujihiki (nebo Slicer) je ideální pro krájení tenkých plátků masa, ryb a dalších potravin. Dlouhá čepel poskytuje vynikající kontrolu a preciznost, což je ideální pro přípravu pokrmů jako carpaccio, pečeně nebo šunky.
  • Ostření: Každý nůž je ručně broušený pod úhlem 18 stupňů z každé strany, což zajišťuje vynikající ostrost a výkon.

Specifikace:

  • Délka rukojeti: 120 mm
  • Délka čepele: 240 mm
  • Celková délka: 365 mm
  • Hmotnost: 140 g

Doporučení a údržba:

  • Údržba: Po každém použití nůž ručně omyjte a ihned osušte, aby se udržela jeho ostrost a vzhled. Pokud nůž nebudete používat delší dobu, potřete ho olejem a zabalte do hadříku nebo novin.
  • Použití: Nůž není určen pro krájení tvrdých nebo zmražených potravin. Vyvarujte se používání nože jako páčidla a ohýbání. Chraňte nůž před pádem a nárazem.
  • Ukládání: Ukládejte nůž na bezpečné místo a držte ho mimo dosah dětí.

Čištění a ostření:

  • Čištění: Po každém použití je důležité nůž umýt a natřít olejem, aby se předešlo korozi. Na čepele mohou částečky z krájených materiálů vytvářet skvrny, které vypadají jako rez.
  • Ostření: Doporučuje se použití diamantových a vodních brusných kamenů pro udržení ostrosti. Pokud si nejste jisti svými dovednostmi, obraťte se na nás pro profesionální broušení nebo se zúčastněte našich kurzů. Neodborné broušení může způsobit nevratné škody.

Vostrá záruka! Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes! Udržujte své nože neustále ostré a v perfektní kondici. Nože zVostra přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Jakýkoliv nůž, nebo jiný produkt od nás se může stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.

Doplňkové parametry

Kategorie: Sakai Aoki Hamono
Určení nože: Pro náročné
Typ Nože: Plátkovací nůž (Sujihiki)
Stav: new

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz