Nůž vykosťovací Boning Dellinger Carbon Fragment
Kód: K-H140BDetailní popis produktu
Vykosťovací nůž Boning Dellinger Carbon Fragment
Tento nůž s charakteristicky zakřivenou čepelí je ideální pro odřezávání masa od kostí, oddělování šlach, tučných částí nebo chrupavek. Díky zúžené čepeli je ideální pro vykošťování v okolí kloubů a svou všestranností je nepostradatelný v kuchyni každého kuchaře.
Vlastnosti nože:
- Typ nože: Vykosťovací nůž Boning
- Materiál čepele: 110 vrstev dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí
- Délka čepele: 155 mm
- Délka rukojeti: 115 mm
- Celková délka: 290 mm
- Hmotnost: 145 g
Popis nože:
- Ostrá čepel: Čepel je složena z 110 vrstev dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí, prochází kalením ve velmi přesných vakuových pecích a následně je ochlazena dusíkem. Každý nůž je ručně broušen pod úhlem 12-15°, což při tvrdosti okolo 60 HRC zajišťuje mimořádnou ostrost.
- Karbonová rukojeť: Lehká karbonová rukojeť s moderním designem a dvojitým nýtováním poskytuje dokonalou pevnost a stabilitu. Ergonomický tvar zajišťuje pohodlný úchop.
- Moderní design: Kombinace karbonové rukojeti a damaškové čepele dodává noži elegantní vzhled a funkčnost, což z něj činí ozdobu každé kuchyně.
Pořádnej nůž si zaslouží pořádnou péči!
Marek Neuman, zakladatel
Vostrá záruka! Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes! Udržujte své nože neustále ostré a v perfektní kondici. Nože zVostra přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Jakýkoliv nůž, nebo jiný produkt od nás se může stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Carbon Fragment |
---|---|
Typ Nože: | Vykošťovací nůž (Boning) |
Materiál nože: | damašková ocel |
Materiál rukojeti: | karbon |
Materiál čepele: | Full Damascus |
Stav: | new |
materiál čepele: | damašková ocel bez jádra (full damascus steel) |
materiál rukojeti: | karbon |
délka ostří: | střední 120 - 160 mm |
typ nože: | Santoku |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.