nůž Sujihiki 270mm Kanetsune AUS-10 PRO Series
Kód: KNTN-KC-179Detailní popis produktu
japonský nůž šéfkuchaře Sujihiki 270 mm
Kanetsune AUS 10 PRO series
.
Překrásný všeobecně použitelný nůž Sujihiki (Slicer) 270mm Kanetsune AUS 10 PRO series s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Zajistěte, aby každá krůta, každá pečeně a každá šunka byla dokonale krájená, s bezproblémovým pohybem a bezproblémovou manévrovatelností. Pokud patříte k milovníkům hovězího carpaccia, měl by se tento nůž stát povinnou výbavou vaší kuchyně.Japonské umění a nové technologie činí tento nůž jedinečným a nenapodobitelným.
Čepel je vyrobena z kvalitní japonské nerezové oceli AUS-10, která obsahuje 0,95 - 1,10% uhlíku a dobře vyvážené složení molybudenu, vanadu a dalších legur. Tato nerezová ocel má vynikající odolnost proti korozi a houževnatost, tvrdost je HRC 59 - 60. Základní a jednoduchá rukojeť z materiálu PLYWOOD má vynikající přilnavost a vysokou odolnost proti opotřebení. Fulltangová konstrukce (čepel nože prochází celým nožem a rukojeť je pronýtována 3 nýty) zaručuje celkovou konstrukční pevnost. Tato série nožů je asymetricky broušená, to znamená, že byť je nůž konstruován jako oboustranně broušený (vhodný pro praváky i leváky – tzv. 50/50), je opatřen brusem v poměru úkosu 90/10 pro praváky. Toto broušení je typické pro japonské uživatele a zaručuje daleko větší ostrost nože a lepší průnik do krájené suroviny. Existují i obdobné asymetrické brusy, například 70/30 nebo 80/20.
Tyto nože je možno na základě vašeho požadavku přebrousit v naší brusírně na vámi požadovaný typ úhlu za poplatek.
.
Délka rukojeti: 115 mm
Délka čepele: 270 mm
Celková délka: 390 mm
Hmotnost: 200 g
.
Doporučení a údržba:
✅ japonský nůž Sujihiki 270 mm Kanetsune AUS 10 PRO series z oceli AUS-10. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
✅ Nepoužívejte japonský nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
✅ Nepoužívejte japonský nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.
✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
✅ Pokud víte, že japonský nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !
.
✅ Čištění kuchyňského nože: Každý nůž si zaslouží péči. Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale částečky na ostří přichycené. Je lepší se starat o svůj nůž a po používání ho umýt a natřít olejem.
.
✅ Ostření nože: pro ostří kuchyňského nože z oceli AUS-10 doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.
.
✅ Vyrobeno v Japonsku
✅ Skvělý design a provedení, správná volba pro profesionály
✅ Asymetricky broušeno v poměru 90/10
.
Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes ! K tomu, aby Vás vaření začalo opravdu bavit, potřebujete opravdu kvalitní a ostrý nůž. Nože od Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý nůž je zabalen v luxusním pouzdru a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kanetsune Seki Japan |
---|---|
Typ Nože: | Plátkovací nůž (Sujihiki) |
Stav: | new |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.