nůž Slice / Sashimi 210 mm Kanetsugu PRO-M Saiun VG-10 Damascus

Kód: 9009
3 999 Kč
Skladem (>5 ks)
Kanetsugu nůž Slice/Sashimi Kanetsugu PRO-M Saiun VG-10 Damascus PRO-M Saiun VG-10 Damascus & nůž plátkovací & jádro z japonské oceli VG-10 & západní rukojeť z materiálu Micarta & délka čepele 210 mm

Detailní informace

Detailní popis produktu

Japonský Nůž Slice/Sashimi 210 mm - Série PRO-M Saiun

Objevte dokonalost v krájení s japonským nožem Slice/Sashimi o délce 210 mm ze série PRO-M Saiun. Tento nůž je nezbytným nástrojem pro každého, kdo ocení preciznost a kvalitu, ať už připravujete krůtu, pečeni nebo hovězí carpaccio. Dlouhá čepel a rukojeť západního stylu zajišťují maximální kontrolu při každém krájení.

Klíčové Vlastnosti

  • Perfektní Krájení: Zajišťuje hladké a precizní řezy, ideální pro milovníky kvalitního masa.
  • Délka a Hmotnost: Celková délka 340 mm a váha 205 g pro optimální manipulaci a komfort.

Specifikace

  • Délka Rukojeti: 130 mm
  • Délka Čepele: 210 mm
  • Celková Délka: 340 mm
  • Hmotnost: 205 g
  • Výška Ostří: 34 mm
  • Síla Ostří: 2,3 mm

Materiály a Technologie

  • Damašková Ocel VG-10: Ultra ostré řezné jádro vyrobené z japonské damaškové oceli VG-10 je uloženo mezi 32 vrstev nerezové oceli SUS-410, což zajišťuje vynikající odolnost proti korozi a dlouhou životnost ostří.
  • Tepelné Zpracování: Sub-Zero proces, při kterém se ostří ochlazuje na teplotu -70 °C, zajišťuje vysokou tvrdost a houževnatost.

Design a Rukojeť

  • Hamaguriha (konvexní hrana): Čepel je broušena do tvaru "hamaguriba", což poskytuje dokonalou ostrost a dlouhou trvanlivost ostří.
  • Rukojeť z Materiálu Micarta: Ergonomicky tvarovaná rukojeť je pečlivě ručně leštěná a navržena pro vynikající ovládání. Zdobená červeným kroužkem, je voděodolná a bez zápachu, což zajišťuje, že časem nebude korodovat ani se stávat křehčí.

Doporučení a Údržba

  • Ruční Mytí: Nůž nikdy neumývejte v myčce. Pro zachování ostrosti omyjte nůž ručně a ihned osušte.
  • Ochrana Ostří: Nepoužívejte k krájení tvrdých a zmražených potravin, abyste předešli poškození ostří.
  • Údržba Před Nečinností: Pokud nůž neplánujete delší dobu používat, doporučuje se potřít ho olejem a zabalit do hadříku nebo novin.
  • Bezpečné Uložení: Ukládejte nůž na bezpečné místo, mimo dosah dětí.

Vostrá záruka! Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes! Udržujte své nože neustále ostré a v perfektní kondici. Nože zVostra přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Jakýkoliv nůž, nebo jiný produkt od nás se může stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kanetsugu Seki Japan
Typ Nože: Plátkovací nůž (Sujihiki)
Stav: new

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz