nůž Slice / Sashimi 210 mm Kanetsugu PRO-J Hammer

Kód: 6009
1 699 Kč
Vyprodáno
Položka byla vyprodána…
Kanetsugu Slice/Sashimi PRO-J Hammer & japonský kuchařský nůž & nůž plátkovací & jádro z oceli ZA-18 & západní rukojeť z materiálu Black-Pakkawood & délka čepele 210 mm

Detailní informace

Detailní popis produktu

Japonský Plátkovací Nůž Slice/Sashimi 210 mm - Série PRO-J Hammer

Připravte se na kulinářské zážitky s japonským plátkovacím nožem o délce 210 mm ze série PRO-J Hammer. Tento nůž je ideální pro milovníky masa a je navržen tak, aby každé krájení probíhalo hladce a s maximální přesností. S dlouhou čepelí a rukojetí západního stylu budete mít vždy plnou kontrolu nad každým řezem.

Klíčové Vlastnosti

  • Dokonalé Krájení: Ať už krájíte krůtu, pečeni nebo šunku, tento nůž zajistí bezproblémové krájení s precizní manévrovatelností. Je také skvělou volbou pro přípravu hovězího carpaccia.
  • Délka a Hmotnost: Celková délka 340 mm a váha 187 g pro snadnou manipulaci a ovládání.

Specifikace

  • Délka Rukojeti: 130 mm
  • Délka Čepele: 210 mm
  • Celková Délka: 340 mm
  • Hmotnost: 187 g

Materiály a Technologie

  • Ocel ZA-18: Ultra ostré jádro z japonské oceli ZA-18, které je chráněno proti korozi. Ocel nabízí dlouhotrvající ostrost s tvrdostí R62 +/- 1 HRC a je umístěna mezi dvě vrstvy nerezové oceli AUS-2.
  • Tepelné Zpracování: Sub-Zero proces, který zahrnuje chlazení ostří na teplotu -70 °C, zajišťuje vysokou tvrdost a houževnatost.

Design a Rukojeť

  • Hamaguriha (konvexní hrana): Čepel je broušena do tvaru "hamaguriba", což zaručuje dokonalou ostrost a trvanlivost. Tvarované ostří minimalizuje tření a zabraňuje přilepení potravin.
  • Rukojeť z Black-Pakkawood: Ergonomicky tvarovaná rukojeť je ručně leštěná a navržena pro vynikající ovládání. Voděodolný materiál Pakkawood je odolný vůči korozivním vlivům a nevyžaduje zvláštní údržbu.

Doporučení a Údržba

  • Ruční Mytí: Nůž nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Omyjte ho ručně a ihned osušte pro udržení ostrosti.
  • Zamezení Poškození: Nepoužívejte nůž k krájení tvrdých a zmražených potravin, aby nedošlo k poškození ostří.
  • Ochrana Ostří: Nůž by neměl být používán jako páčidlo. Chraňte ho před pádem nebo nárazem.
  • Údržba Před Nečinností: Pokud nůž neplánujete delší dobu používat, doporučuje se potřít ho olejem a zabalit do hadříku nebo novin.
  • Bezpečné Uložení: Ukládejte nůž na bezpečné místo a chraňte ho před dětmi.

Vostrá záruka! Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes! Udržujte své nože neustále ostré a v perfektní kondici. Nože zVostra přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Jakýkoliv nůž, nebo jiný produkt od nás se může stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kanetsugu Seki Japan
Typ Nože: Plátkovací nůž (Sujihiki)
Stav: new
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz