nůž šéfkuchaře Chef 195mm Dellinger KHD - Professional Damascus
Kód: K-H146Detailní popis produktu
Japonský nůž šéfkuchaře Kiritsuke Gyuto/Chef 195 mm Dellinger KHD Professional Damascus
Specifikace:
- Délka rukojeti: 125 mm
- Délka čepele: 195 mm
- Celková délka: 330 mm
- Hmotnost: 200 g
- Materiál čepele: 10Cr15CoMoV jádro, obložené 6 vrstvami nerezové damascénské oceli
- Materiál rukojeti: Desert Iron Wood, ozdobená fosílií mamutího zubu
Popis:
Tento robustní a velmi ostrý japonský nůž Kiritsuke GYUTO/Chef 195 mm je vyroben z damascénské oceli a pyšní se působivým designem a nejvyšší kvalitou. Lesklá, kvalitní ocel a překrásná fosílie mamutí stoličky tvoří dokonalou kombinaci, která je naprosto uchvacující. Čepel nože, dosahující tvrdosti kolem 61 HRC, je extrémně ostrá a vhodná pro široké spektrum kuchyňských úkonů, od krájení a plátkování až po čištění masa, ovoce a zeleniny.
Nůž je také ideální pro kolébkové krájení bylinek, zeleniny a ořechů díky výše položenému hrotu. Dlouhá čepel a ergonomická rukojeť západního stylu zajišťují nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Damascénský vzor připomínající rozbouřené moře minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli.
Pořádnej nůž si zaslouží pořádnou péči!
Marek Neuman, zakladatel
Vostrá záruka! Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes! Udržujte své nože neustále ostré a v perfektní kondici. Nože zVostra přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Jakýkoliv nůž, nebo jiný produkt od nás se může stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.
Doplňkové parametry
Kategorie: | HAND MADE Series |
---|---|
Typ Nože: | Nůž šéfkuchaře (Gyuto) |
Materiál nože: | damašková ocel |
Materiál rukojeti: | desert iron wood, mamutí zub |
Materiál čepele: | 10Cr15CoMoV |
Stav: | new |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.