nůž Santoku 180mm Kanetsune YS-900 Series
Kód: KNTN-KC-152Detailní popis produktu
japonský nůž šéfkuchaře Santoku 180 mm
Kanetsune Hon-Warikomi YS-900 series
.
Velice ostrý japonský nůž Santoku 180 mm Kanetsune Hon-Warikomi YS-900 series. Jádro nože je z mimořádně tvrdé švédské oceli Sandvik 19C27, které je vložené mezi 2 vrstvy nerezové oceli SUS 410. Kuchyňský nůž SANTOKU je bezohledný kuchyňský válečník, který je připraven na všechna vaše přání. Japonské slovo "santoku" se zhruba označuje jako "tři ctnosti", což svědčí o všestrannosti tohoto nožového stylu a druhu řezů, kterým vyniká (řezání, rozkrájení a mletí). Čepel je obvykle kratší než kuchařský nůž s výrazně odlišnou geometrií. Nůž Santoku je často prohlašován za fúzi mezi šéfkuchařským nožem a nakiri, což vám přináší výhody obou zmíněných. Vyšší faseta snižuje tření, krájení je tak přesnější. SANTOKU je dokonalým společníkem při práci s masem, rybami, zeleninou a ovocem. Nepřekonatelné vlastnosti nože oceníte například při krájení cibule. Ostrost čepele zajistí minimální únik tekutiny a vaše pokrmy budou plné šťávy a vitamínů. Široká čepel a mohutná rukojeť z PLYWOODU s trojím nýtováním Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž jedinečným a nenapodobitelným.
.
Délka rukojeti: 125 mm
Délka čepele: 180 mm
Celková délka: 305 mm
Hmotnost: 145 g
.
Doporučení a údržba:
✅ japonský nůž Santoku 180 mm Kanetsune Hon-Warikomi YS-900 series z oceli Sandvik 19C27 a SUS 410. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
✅ Nepoužívejte japonský nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
✅ Nepožívejte japonský nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.
✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
✅ Pokud víte, že japonský nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !
.
✅ Čištění kuchyňského nože: Každý nůž si zaslouží péči. Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale částečky na ostří přichycené. Je lepší se starat o svůj nůž a po používání ho umýt a natřít olejem.
.
✅ Ostření nože: pro ostří kuchyňského nože z jádrem ze švédské oceli Sandvik 19C27 doporučujeme použití
diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.
.
✅ Vyrobeno v Japonsku
✅ Skvělý design a provedení, správná volba pro profesionály
.
Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes ! K tomu, aby Vás vaření začalo opravdu bavit, potřebujete opravdu kvalitní a ostrý nůž. Nože od Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý nůž je zabalen v luxusním pouzdru a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kanetsune Seki Japan |
---|---|
Typ Nože: | Santoku (Japonský univerzál) |
Stav: | new |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.