nůž kuchařský/Chef 9" (240mm) Dellinger Red resin
Kód: K-H156Detailní popis produktu
japonský kuchařský nůž 9“ Dellinger Resin Damascus
.
Extrémně ostrý nůž japonského stylu CHEF 9" z damascénské oceli (damascus steel) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Kuchařský nůž je díky výše položenému hrotu, též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Lesklá, kvalitní ocel a překrásná kresba prvotřídního dřeva, které je vyplněno barevnou pryskyřící tvoří perfektní pár a konečný výsledek je naprosto uchvacující. Každý nůž je ručně broušený a při vysoké tvrdosti jádra dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti.
.
Délka rukojeti: 120 mm
Délka čepele: 240 mm
Celková délka: 375 mm
Hmotnost: 230 g
.
Jádro tohoto nože z japonské oceli vg10, které je velmi dobře chráněno proti korozi a vnějšímu mechanickému poškození. Japonská ocel vg10 má jedinečnou ostrost při tvrdosti R61 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské oceli vg10 je vloženo mezi 66 vrstev 2 nerezových ocelí rozdílných tvrdostí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Na čepeli je tak možné vidět jednotlivé vrstvy, které vytváří třpitivý damascénský vzor SUNSHINE, který minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Damascénský vzor připomínající paprsky slunce SUNSHINE je jedinečný, neopakovatelný. Dokonale vyvážená čepel japonského tvaru a ruční broušení nože zajistí, že brzy zapomenete na ostatní nože ve Vaší kuchyni.
.
Doporučení a údržba:
✅ japonský kuchařský nůž Chef 9“z damascénské oceli (damascus steel), nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
✅ Nepoužívejte japonský nůž z damaškové oceli ( damascus steel ) ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
✅ Nepožívejte japonský nůž z damaškové oceli jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.
✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
✅ Pokud víte, že japonský damaškový nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin. Olej z tiskařské černi použité na novinovém tisku ochrání čepel před možnou korozí.
✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !
✅ Vyrobeno v Číně
.
Čištění kuchyňského nože: Každý nůž si zaslouží péči. Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale částečky na ostří přichycené. Je lepší se starat o svůj nůž a po používání ho umýt a natřít olejem.
.
Ostření nože: pro ostří kuchyňského nože z japonské oceli VG-10 doporučujeme použití
diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Vaše nože Vám nabrousíme individuálně dle Vašeho přání. Pravidelně také pořádáme kurzy broušení nožů. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.
.
Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes ! K tomu, aby Vás vaření začalo opravdu bavit, potřebujete opravdu kvalitní a ostrý nůž. Nože z damaškové oceli od Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý nůž je zabalen v luxusním pouzdru a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kuchyňské Nože |
---|---|
Stav: | new |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.