nůž Kengata Yanagiba 270mm, Sakai Takayuki Honyaki Aoniko Hienn nuz-kengata-yanagiba-270mm-sakai-takayuki-honyaki-aoniko-hienn

Kód: 02234
19 080 Kč
Vyprodáno
Položka byla vyprodána…
Kengata Yanagiba Hienn 270 mm, nůž šéfkuchaře Sakai Takayuki & japonský kuchařský nůž & ocel Yasuki Blue Steel #2 HRC 61-62 & osmihranná rukojeť z ebenu - bolster z bůvolího rohu & délka čepele 270 mm

Detailní informace

Detailní popis produktu

Japonský nůž šéfkuchaře Kengata Yanagiba 270 mm – Sakai Takayuki Honyaki Aonikou Hienn

Objevte mistrovství japonského kovářství s nožem Kengata Yanagiba Hienn o délce 270 mm, vyrobeným v prestižní sérii Sakai Takayuki Honyaki Aonikou Hien. Tento nůž, připomínající tradiční japonský meč, je výsledkem práce vynikajícího kováře Itsuo Doie, syna legendárního Keijira Doie. Rodina Doie vyrábí vysoce kvalitní ručně kované nože již více než 70 let. Rodinný znak pana Doie je vyryt na čepeli jako záruka autentického řemeslného zpracování.

Exkluzivní vlastnosti:

  • Materiál čepele: Ručně kovaná z vysoce kvalitní uhlíkové oceli, zpracovaná metodou Honyaki s zrcadlovou úpravou. Honyaki proces kalení vodou vytváří velmi tvrdé ostří, které si dlouho zachovává ostrost. Používá se buď White Steel, nebo Blue Steel.
  • Design: Hřbet a ostří se zužují do špičky, poskytující všestranné využití s mimořádnou řeznou silou. Tato technika je obdobná jako u tradičních katany.
  • Rukojeť: Osmiboká rukojeť vyrobená ze dřeva ebenu, extrémně tvrdého, a bolstr z buvolího rohu.

Specifikace:

  • Délka rukojeti: 140 mm
  • Délka čepele: 270 mm
  • Celková délka: 410 mm
  • Hmotnost: 231 g

Doporučení a údržba:

  • Ruční mytí: Pro zachování ostrosti nůž vždy ručně omyjte a ihned osušte.
  • Použití: Nepoužívejte na tvrdé a zmražené potraviny, aby nedošlo k poškození ostří. Nůž není určen jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.
  • Údržba: Pokud nůž nebudete delší dobu používat, potřete ho olejem a zabalte do hadříku nebo novin.
  • Ukládání: Ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi.

Ostření nože:

  • Pro ostření čepele z oceli Yasuki Blue Steel #2 doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste jisti svými schopnostmi, obraťte se na odborníky nebo vyhledejte profesionálního brusiče. Nedodržení správné techniky broušení může vést k nevratnému poškození.

Vostrá záruka! Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes! Udržujte své nože neustále ostré a v perfektní kondici. Nože zVostra přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Jakýkoliv nůž, nebo jiný produkt od nás se může stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.

Doplňkové parametry

Kategorie: Sakai Aoki Hamono
Určení nože: Pro náročné
Typ Nože: Yanagiba
Stav: new
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz