nůž Kengata Slicer/Sujihiki 270mm, Sakai Takayuki 33 layers VG-10 nuz-kengata-slicersujihiki-270mm-sakai-takayuki-33-layers-vg-10

Kód: 07398
6 949 Kč
Skladem (>5 ks)
Kengata Slicer 270 mm, nůž šéfkuchaře Sakai Takayuki & japonský kuchařský nůž & 33 vrstev damast steel & jádro ocel VG10, HRC 60-62 & rukojeť z mahagonu & délka čepele 270 mm

Detailní informace

Detailní popis produktu

Japonský nůž šéfkuchaře Kengata Slicer/Sujihiki 270 mm – Sakai Takayuki, 33 vrstev VG-10

Objevte preciznost a eleganci s japonským nožem Kengata Slicer/Sujihiki o délce čepele 270 mm, vyrobeným z 33 vrstev nerezové oceli – damasteel s jádrem z VG-10. Tento nůž je známý svou extrémní ostrostí a tvrdostí čepele, dosahující hodnoty kolem 60 HRC, což zajišťuje jeho dlouhou životnost a schopnost udržet ostrost. Ručně vyrobená rukojeť z krásného mahagonového dřeva přidává na jeho estetické hodnotě a je odolná proti vodě. Každý nůž je ručně broušen pod úhlem 18 stupňů z každé strany, aby se dosáhlo maximální ostrosti a efektivity při práci.

Perfektní nástroj pro přesné krájení

Kengata Slicer/Sujihiki je ideálním nástrojem pro krájení všeho od jemného hovězího carpaccia až po pečeně a šunky. Dlouhá čepel a osmiboká rukojeť poskytují maximální kontrolu nad řezáním. Povrchová úprava Tsuchime (kladívkový povrch) zajišťuje, že se krájený materiál nepřilepí k čepeli, čímž je práce rychlejší a efektivnější.

Specifikace:

  • Délka rukojeti: 110 mm
  • Délka čepele: 270 mm
  • Celková délka: 390 mm
  • Hmotnost: 180 g

Doporučení pro údržbu:

  • Ruční mytí: Pro zachování ostrosti nůž vždy ručně omyjte a ihned osušte.
  • Opatrné používání: Nepoužívejte nůž na tvrdé a zmražené potraviny, aby nedošlo k poškození ostří. Chraňte nůž před pádem a nárazem.
  • Údržba: Pokud nůž nebudete delší dobu používat, doporučujeme jej potřít olejem a zabalit do hadříku nebo novin.

Čištění kuchyňského nože:

Pravidelná údržba nože je nezbytná pro jeho dlouhou životnost. Částečky agresivních látek na povrchu čepele mohou způsobit skvrny připomínající rez, proto je důležité nůž po použití umýt a ošetřit olejem.

Ostření nože:

Pro ostření čepele z japonské oceli VG-10 doporučujeme diamantové nebo vodní brusné kameny. Pokud si nejste jisti svými schopnostmi, obraťte se na odborníky nebo využijte naše kurzy broušení nožů, abyste předešli nevratnému poškození ostří.

Vostrá záruka! Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes! Udržujte své nože neustále ostré a v perfektní kondici. Nože zVostra přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Jakýkoliv nůž, nebo jiný produkt od nás se může stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.

Doplňkové parametry

Kategorie: Sakai Aoki Hamono
Určení nože: Pro náročné
Typ Nože: Plátkovací nůž (Sujihiki)
Stav: new

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz