Otevírací doba našich provozoven během dovolené 26.8.-6.9. Bystrá 7:30-16:00 po-pá Sokolovská 10:00-17:00 po-pá

nůž Chef/Gyuto 240mm, Sakai Takayuki 33 layers VG-10 nuz-chefgyuto-240mm-sakai-takayuki-33-layers-vg-10

Kód: 07396
6 299 Kč
Skladem (>5 ks)
Chef 240 mm, nůž šéfkuchaře Sakai Takayuki & japonský kuchařský nůž & 33 vrstev damast steel & jádro ocel VG10, HRC 60-62 & rukojeť z mahagonu & délka čepele 240 mm

Detailní informace

Detailní popis produktu

Japonský nůž šéfkuchaře Chef/Gyuto 240 mm – Sakai Takayuki, 33 vrstev VG-10

Zažijte špičkovou kvalitu a eleganci s japonským nožem Chef/Gyuto o délce čepele 240 mm. Tento nůž je zhotoven z 33 vrstev nerezové oceli – damasteel, se špičkovým jádrem z japonské oceli VG-10. Díky tvrdosti přibližně 60 HRC se vyznačuje výjimečnou ostrostí a dlouhou životností. Rukojeť je ručně vyrobena z mahagonového dřeva, které je odolné vůči vodě, a každý nůž je ručně broušen pod úhlem 18 stupňů z každé strany pro dosažení maximální ostrosti.

Všestrannost a jedinečný design

Chef/Gyuto 240 mm je ideální pro širokou škálu kuchařských úkonů. Díky svému tvaru, kdy se hřbet nože a ostří postupně zužují do špičky, je ideální pro krájení, plátkování a čištění masa, ovoce i zeleniny. Nůž Kengata Bunka Chef je díky výše položenému hrotu rovněž vhodný pro kolébkové krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Povrchová úprava Tsuchime (kladívkový povrch) dodává noži nejen atraktivní vzhled, ale také zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli.

Specifikace:

  • Délka rukojeti: 110 mm
  • Délka čepele: 240 mm
  • Celková délka: 376 mm
  • Hmotnost: 229 g

Doporučení pro údržbu:

  • Ruční mytí: Pro zachování ostrosti nože jej vždy ručně omyjte a ihned osušte.
  • Opatrné používání: Nepoužívejte nůž na tvrdé a zmražené potraviny, aby nedošlo k poškození ostří. Chraňte nůž před pádem a nárazem.
  • Údržba: Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu používat, potřete jej olejem a zabalte do hadříku nebo novin.

Čištění kuchyňského nože:

Správná péče o nůž je zásadní pro jeho dlouhou životnost. Částečky z agresivních látek mohou na povrchu čepele vytvářet skvrny podobné rzi. Pro jejich odstranění můžete použít jedlou sodu a korkový špunt. Pravidelná údržba pomáhá zachovat krásu a funkčnost nože.

Ostření nože:

Pro ostření tohoto nože doporučujeme použití diamantových nebo vodních brusných kamenů. Pokud si nejste jisti svými schopnostmi, obraťte se na odborníky. Pravidelně také pořádáme kurzy broušení nožů, kde vám rádi pomůžeme s péčí o váš nůž.

Vostrá záruka! Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes! Udržujte své nože neustále ostré a v perfektní kondici. Nože zVostra přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Jakýkoliv nůž, nebo jiný produkt od nás se může stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.

Doplňkové parametry

Kategorie: Sakai Aoki Hamono
Určení nože: Nože pro chlapy, Pro náročné
Typ Nože: Nůž šéfkuchaře (Gyuto)
Stav: new

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz