Kuchařský nůž vykosťovací Dellinger German Samurai
Kód: K-HG6Detailní popis produktu
Kuchařský vykosťovací nůž Dellinger German Samurai
Tento vykosťovací nůž je ideální pro odřezávání masa od kostí, oddělování šlach a tučných částí nebo chrupavek. Jeho charakteristicky zakřivená čepel a zúžený tvar usnadňují přesné řezy a manipulaci v okolí kloubů. S všestrannými schopnostmi je nepostradatelným nástrojem v kuchyni pro každého kuchaře.
Vlastnosti nože:
- Všestrannost: Ideální pro odřezávání masa od kostí, oddělování šlach a tučných částí nebo chrupavek. Zúžená čepel pomáhá při vykošťování v okolí kloubů.
- Ostré ostří: Vysoce kvalitní čepel z nerezové oceli 1.4116 od firmy Thyssen Krupp zajišťuje dlouhotrvající ostrost a trvanlivost nože.
- Elegantní rukojeť: Ergonomická rukojeť z extra odolného materiálu G-10 s mozaikovým nýtem se znakem samuraje poskytuje pohodlný a pevný úchop.
Parametry nože:
- Celková délka: 285 mm
- Délka ostří: 150 mm
- Délka rukojeti: 125 mm
- Hmotnost: 170 g
Pořádnej nůž si zaslouží pořádnou péči!
Marek Neuman, zakladatel
Vostrá záruka! Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes! Udržujte své nože neustále ostré a v perfektní kondici. Nože zVostra přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Jakýkoliv nůž, nebo jiný produkt od nás se může stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.
Doplňkové parametry
Kategorie: | German Samurai |
---|---|
Určení nože: | Super nože za pár kaček |
Typ Nože: | Vykošťovací nůž (Boning) |
Materiál nože: | nerezová ocel, německá ocel |
Materiál rukojeti: | G-10 |
Materiál čepele: | DIN 1.4116 |
Stav: | new |
materiál čepele: | německá ocel 1.4116 |
materiál rukojeti: | G-10 |
délka ostří: | střední 120 - 160 mm |
typ nože: | vykosťovací (Boning) |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.