Kuchařský nůž Gyutou 330mm Kanetsune Honsho Kanemasa E-Series
Kód: KNTN-KC-746Detailní popis produktu
japonský kuchařský nůž Gyutou 330 mm
Kanetsune Honsho Kanemasa E-series
.
Kuchařský nůž Gyutou 330 mm Kanetsune Honsho Kanemasa E-series. Nůž Gyuto je japonskou verzí západního kuchařského nože. Lze jej používat s různými technikami krájení pro širokou škálu kuchyňských úkolů a je vhodný pro krájení naprosté většiny druhů masa, ryb, zeleniny a ovoce. Je skutečně víceúčelový a práce s ním je hbitá a přesná.
.Nožev
Série nožů Kanetsune Honsho Kanemasa E-series kombinuje dokonalou funkčnost, ergonomii a jedinečný japonský smysl pro design. Každý nůž je ručně broušený a při tvrdosti jádra 60-61 HRC dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti ! Je to mistrovské dílo, které pochází z „města nožů“ Seki-City v Japonsku. Použití oceli SK-95 a moderní technologie Vám zaručí nejvyšší možnou kvalitu mezi ručně vyráběnými noži. Díky sníženému obsahu uhlíku je čepel nejen cenově dostupnější, ale také o něco tvrší a méně náchylná k odštípnutí, přičemž si stále zachovává skvělé vlastnosti vysokouhlíkové čepele. Jsou to skvělé nože vhodnější pro náročnější kuchyňské práce, například v rušné profesionální kuchyni. Klasická západní rukojeť z černého PLYWOODU je spojena s ostřím 3 nýty – což zajišťuje dokonalou pevnost a poskytne Vám tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení.
.
Délka rukojeti: 130 mm
Délka čepele: 330 mm
Celková délka: 470 mm
Hmotnost: 310 g
.
Doporučení a údržba:
✅ japonský nůž Chef Gyuto 330 mm Kanetsune Honsho Kanemasa E-series z verginské uhlíkové oceli SK-95 (dříve označované SK-4). Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
✅ Nepoužívejte japonský nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
✅ Nepoužívejte japonský nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.
✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
✅ Pokud víte, že japonský nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !
.
✅ Čištění kuchyňského nože: Každý nůž si zaslouží péči. Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale částečky na ostří přichycené. Je lepší se starat o svůj nůž a po používání ho umýt a natřít olejem.
.
✅ Ostření nože: pro ostří kuchyňského nože z oceli SK-95 doporučujeme použití
diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.
.
✅ Vyrobeno v Japonsku
✅ Skvělý design a provedení, správná volba pro profesionály
.
Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes ! K tomu, aby Vás vaření začalo opravdu bavit, potřebujete opravdu kvalitní a ostrý nůž. Nože od Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý nůž je zabalen v luxusním pouzdru a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kanetsune Seki Japan |
---|---|
Typ Nože: | Nůž šéfkuchaře (Gyuto) |
Stav: | new |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.