Japonský kuchařský vykosťovací nůž 145 mm Dellinger Okami 3 layers AUS10
Kód: K-HAUS65Detailní popis produktu
Japonský vykosťovací nůž Dellinger Okami 3 layers AUS10 je ideální pro odřezávání masa od kostí, oddělování šlach a tučných částí nebo chrupavek. Díky charakteristické zakřivené čepeli je efektivní při vykošťování v okolí kloubů a poskytuje maximální všestrannost v kuchyni.
Vlastnosti nůže:
- Využití: Hlavně pro odřezávání masa od kostí, oddělování šlach a tučných částí nebo chrupavek. Zakřivená čepel usnadňuje práci v okolí kloubů.
- Ostří: Výjimečně ostré ostří vyrobené z japonské oceli AUS-10 obklopené dvěma vrstvami nerezové oceli různých tvrdostí, což zajišťuje odolnost a houževnatost.
- Rukojeť: Kulatá rukojeť z materiálu G-10 poskytuje pohodlný a pevný úchop, což zajišťuje maximální kontrolu a přesnost při práci.
Parametry nože:
- Celková délka: 265 mm
- Délka ostří: 145 mm
- Délka rukojeti: 115 mm
- Hmotnost: 105 g
Pořádnej nůž si zaslouží pořádnou péči!
Vostrá záruka! Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes! Udržujte své nože neustále ostré a v perfektní kondici. Nože zVostra přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Jakýkoliv nůž, nebo jiný produkt od nás se může stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.
Doplňkové parametry
Kategorie: | OKAMI 3 layers AUS10 series |
---|---|
Materiál nože: | sendvič (san mai) |
Materiál rukojeti: | G-10 |
Materiál čepele: | AUS-10 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.