Japonský kuchařský okrajovací nůž 90 mm Dellinger Okami 3 layers AUS10
Kód: K-HAUS4Detailní popis produktu
Japonský okrajovací nůž Dellinger Okami 3 layers AUS10 je skvělým pomocníkem při okrajování, ořezávání a zdobení ovoce a zeleniny. Jeho všestrannost ocení každý kuchař při přípravě pokrmů. Navíc je dostatečně silný a šikovný i na přesné řezy nebo špikování masa, což z něj činí nezbytný nástroj v každé kuchyni.
Vlastnosti nůže:
- Univerzální využití: Ideální pro okrajování, ořezávání a zdobení ovoce, zeleniny, a také pro přesné řezy a špikování masa.
- Ostří: Ostří nože je vyrobeno z japonské oceli AUS-10, která je obklopena dvěma vrstvami nerezové oceli různých tvrdostí, což zajišťuje odolnost a houževnatost. Díky mimořádné ostrosti a úhlu broušení 15 stupňů si krájené produkty zachovávají svůj tvar a strukturu.
- Rukojeť: Kulatá rukojeť z materiálu G-10 poskytuje pohodlný a pevný úchop, což zajišťuje maximální kontrolu a přesnost při práci.
Parametry nože:
- Celková délka: 210 mm
- Délka ostří: 90 mm
- Délka rukojeti: 115 mm
- Hmotnost: 100 g
Pořádnej nůž si zaslouží pořádnou péči!
Vostrá záruka! Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes! Udržujte své nože neustále ostré a v perfektní kondici. Nože zVostra přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Jakýkoliv nůž, nebo jiný produkt od nás se může stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.
Doplňkové parametry
Kategorie: | OKAMI 3 layers AUS10 series |
---|---|
Typ Nože: | Okrajovací nůž (Paring) |
Materiál nože: | sendvič (san mai) |
Materiál rukojeti: | G-10 |
Materiál čepele: | AUS-10 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.