Japonský kuchařský nůž plátkovací 225 mm Dellinger Okami 3 layers AUS10
Kód: K-HAUS9Detailní popis produktu
Japonský plátkovací nůž Dellinger Okami 3 layers AUS10 je navržen pro precizní a rychlé krájení tenkých plátků masa či jiných surovin. Jeho dlouhé ostří o délce 225 mm umožňuje snadné a plynulé krájení, což je ideální pro přípravu carpaccia nebo tenkých plátků šunky.
Technické specifikace:
- Čepel: Tento nůž využívá jádro z japonské oceli AUS-10 o tvrdosti 58-62 Rockwella, obklopené 66 vrstvami dvou nerezových ocelí různých tvrdostí. To zajišťuje mimořádnou odolnost a houževnatost. Ostří je broušeno do matného odstínu, tzv. stonewashed, což skvěle skrývá škrábance.
- Rukojeť: Kulatá rukojeť z materiálu G-10 poskytuje pohodlný úchop a je zdobená středovým mozaikovým nýtem se znakem samuraje. Rukojeť je dokonale vyvážená, což minimalizuje únavu rukou a zvyšuje kontrolu a přesnost.
Rozměry:
- Celková délka: 355 mm
- Délka ostří: 225 mm
- Délka rukojeti: 130 mm
- Hmotnost: 225 g
Pořádnej nůž si zaslouží pořádnou péči!
Vostrá záruka! Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes! Udržujte své nože neustále ostré a v perfektní kondici. Nože zVostra přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Jakýkoliv nůž, nebo jiný produkt od nás se může stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.
Doplňkové parametry
Kategorie: | OKAMI 3 layers AUS10 series |
---|---|
Typ Nože: | Plátkovací nůž (Sujihiki) |
Materiál nože: | sendvič (san mai) |
Materiál rukojeti: | G-10 |
Materiál čepele: | AUS-10 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.