Japonský kuchařský nůž na zeleninu Nakiri 170 mm Dellinger Okami 3 layers AUS10
Kód: K-HAUS7NADetailní popis produktu
Japonský nůž na zeleninu Nakiri Dellinger Okami 3 layers AUS10 je skvělým pomocníkem v kuchyni pro přesné a efektivní krájení zeleniny. Jeho speciální tvar připomínající sekáček na maso a ostří dlouhé 170 mm umožňuje snadné nakrájení zeleniny na drobné kostičky nebo proužky. Je ideální nejen pro měkkou zeleninu, ale i pro tvrdší jako je zelí nebo kapusta. Díky výšce čepele je možné nakrájenou surovinu snadno nabrat a přenést do hrnce či pánve.
Technické specifikace:
- Čepel: Jádro z japonské oceli AUS-10 o tvrdosti 58-62 Rockwella, obklopené 66 vrstvami dvou nerezových ocelí různých tvrdostí, poskytuje mimořádnou odolnost a houževnatost. Ostří s úhlem broušení 15 stupňů zajišťuje zachování tvaru a struktury krájených produktů.
- Rukojeť: Kulatá rukojeť z materiálu G-10 s mozaikovým nýtem se znakem samuraje poskytuje pohodlný a pevný úchop. Perfektně vyvážený nůž minimalizuje únavu rukou a zvyšuje kontrolu a přesnost při práci.
Rozměry:
- Celková délka: 310 mm
- Délka ostří: 170 mm
- Délka rukojeti: 130 mm
- Hmotnost: 260 g
Pořádnej nůž si zaslouží pořádnou péči!
Vostrá záruka! Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes! Udržujte své nože neustále ostré a v perfektní kondici. Nože zVostra přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Jakýkoliv nůž, nebo jiný produkt od nás se může stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.
Doplňkové parametry
Kategorie: | OKAMI 3 layers AUS10 series |
---|---|
Typ Nože: | Nakiri (na zeleninu) |
Materiál nože: | sendvič (san mai) |
Materiál rukojeti: | G-10 |
Materiál čepele: | AUS-10 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.