Vykošťovací a špikovací (Boning)
Nože na vykošťování (BONING) jsou neocenitelnými pomocníky při odstraňování kostí, například z vepřové pečeně, krkovičky či boku, pomohou i u drůbeže a dalších druhů mas. Díky své špičaté úzké a tenké čepeli se snadno dostanete ke kosti, či kloubu, snadno ho obkroužíte a vyjmete. Díky zakulacené čepeli u rukojeti můžete s kostí obratně oříznout téměř veškeré měkké tkáně.
Své uplatněni najdou i při špikování (tzv. protýkání) mas špekem, či zeleninou.
Správný výběr krájecí desky vám prodlouží životnost ostří nože.
Tyto nože, stejně jako další vám profesionálně nabrousíme na našich brusírnách.
Chcete nůž darovat? Využijte naší službu laserového gravírování a získejte tak jedinečný dárek s osobním charakterem.
Nejprodávanější
Já už mám doma fakt všechny nože, jsou naprosto luxusní, ale nevím, čím doplnit sbírku. No, variant tu máme víc, ale jednoznačně nás nadchlo tohle honesuki s oktagonovou...
Nůž vykošťovací Honesuki Boning 155 mm série SOK Cocobolo White Damascus z japonské damascénské oceli VG10 s rukojetí z exotického dřeva Cocobolo Navržen pro vykošťování masa,...