NAKIRI ( 菜切)

Důležité odkazy / informace

  • POŘÁDÁME KURZY BROUŠENÍ

NAKIRI ( 菜切)

Japonský nůž na krájení (sekání) zeleniny a bylinek. Svým tvarem nůž připomíná sekáček na maso, ale nenechte se mýlit. S čepelí dlouhou 165 mm snadno nakrájíte veškerou zeleninu na drobné kostičky nebo proužky. Výška nože Vám pak umožní nakrájenou surovinu jednoduše nabrat na čepel a přenést do hrnce či pánve. Je to bezpochyby japonský nůž č.1 

Japonský nůž na krájení (sekání) zeleniny a bylinek. Svým tvarem nůž připomíná sekáček na maso, ale nenechte se mýlit. S čepelí dlouhou 165 mm snadno nakrájíte veškerou zeleninu na drobné kostičky nebo proužky. Výška nože Vám pak umožní nakrájenou surovinu jednoduše nabrat na čepel a přenést do hrnce či pánve. Je to bezpochyby japonský nůž č.1 

Zobrazit

NAKIRI ( 菜切) Počet produktů: 16

na stránku
Zobrazeno 1 – 12 z 16 položek
Zobrazeno 1 – 12 z 16 položek

Follow us on Facebook