Jste na našem eshopu poprvé a chcete slevu?
Na první objednávku obdržíte slevový kód na částku 100,-Kč.
Stačí vyplnit email a sleva je Vaše!
Žádné produkty
Ceny jsou s DPH
Podkategorie
Vee-Tech je zbrusu nové patentované zpracování, které bylo původně vyvinuté pro letadla a kosmické lodě. Přineslo vynikající ostří, které vydrží ostré déle, než kdykoliv předtím ! Toto zpracování nahrazuje ostří z tradiční oceli za slitinu oceli s mikro karbidem.
Zatavením mimořádně tvrdých částic mikro karbidu do oceli vzniká čepel s high-tech pancéřovou ochranou, která se během používání sama obnovuje. Regenerace probíhá díky rozdílu tvrdostí oceli a mikro karbidu. Tento fenomén regenerace je podobný jako u žraločího zubu – pokud se jedna část rozbije, automaticky se obnovuje a k tomu zvětšuje. To je tajemství, proč Vee-Tech ostří dokáže udržet svou neuvěřitelnou ostrost bez ostření. Tato neuvěřitelná retence břitu a ostrost, byla ověřena testy u společnosti CATRA a profesionálními kuchaři v praxi. Další výhodou Sakon + Vee-Tech ostří je, že jej můžete brousit podle potřeby kdykoliv za použití konvenčních brousků, protože má čepel na bázi nerezové oceli. Tyto nože můžete tedy používat jak v domácí, tak i v profesionální kuchyni. Sakon + má jedinečnou rukojeť ze syntetického mramoru, který je zobrazením elegance a chladné krásy. Materiál je neporézní a při správném čištění ( vodou a čistícím prostředkem ) odolává plísním a bakteriím. To je veškerá péče, kterou Váš nůž Sakon + potřebuje.
Nový progresivní styl "Tosa-Ichi" s octagonovou rukojetí ze santalového dřeva. Jádro čepeli je vyrobeno z oceli "Hitachi Blue Super Aogami" a je opatřeno měkkou nerezovou vnější vrstvou. Prémiová ocel "Hitachi Blue Super Aogami" dosahuje té nejvyšší ostrosti a tvrdosti okolo 63 HRC. Vnější vrstva zajišťuje odolnost proti korozi.
Nový progresivní styl "Tosa-Ichi" s octagonovou rukojetí ze dřeva stromu HO (magnolie). Jádro čepeli je vyrobeno z oceli "Hitachi Blue Super Aogami" a je opatřeno měkkou nerezovou vnější vrstvou. Prémiová ocel "Hitachi Blue Super Aogami" dosahuje té nejvyšší ostrosti a tvrdosti okolo 63 HRC. Vnější vrstva zajišťuje odolnost proti korozi.
Hokiyama-kuchyňský nůž Santoku 7" Sakon Ginga
Hokiyama - Sakon + nůž Petty 135 mm Vee-tech
Santoku 180 mm - Hokiyama Tosa-Ichi Shadow & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z oceli Aogami Super (Blue Super Steel) & rukojeť z materiálu PAKKA-WOOD & délka čepele 180 mm
Hokiyama-Tosa-Ichi Tsuchime Bright-nůž Gyuto 210 mm
Hokiyama-Tosa-Ichi Tsuchime Bright-nůž Petty 135 mm
nůž SANTOKU (Chef) 180 mm & Hokiyama Sakon Murakumo Tsuchime & extra ostré jádro z oceli AUS 8 & 3 vrstvy oceli
Hokiyama - Sakon + nůž Santoku 180 mm Vee-tech
nůž NAKIRI (na zeleninu) 165 mm & Hokiyama Sakon Murakumo Tsuchime & extra ostré jádro z oceli AUS 8 & 3 vrstvy oceli
Hokiyama-kuchyňský nůž Gyuto 210 mm Sakon Ginga
nůž NAKIRI 165 mm - Hokiyama - Sakon Ginga
nůž Sujihiki (plátkovací) 240 mm & Hokiyama Sakon Murakumo Tsuchime & extra ostré jádro z oceli AUS 8 & 3 vrstvy oceli
nůž Petty 80 mm - Hokiyama - Tosa-Ichi - Dark Octagonal