podle typu a použití

Důležité odkazy / informace

  • POŘÁDÁME KURZY BROUŠENÍ

podle typu a použití

Nože podle použití

Kuchyňské nože Dellinger, Suncraft, KIYA, Hokiyama, Mcusta jsou připraveny pro každé použití a pomohou Vám se všemi výzvami ve Vaší kuchyni. Ať už hledáte univerzální kuchyňský nůž pro začátečníky, nebo kuchařský nůž pro profesionály. V nabídce u www.dellinger.cz najdete nože na chléb a pečivo, které hravě proříznou i křupav...

Nože podle použití

Kuchyňské nože Dellinger, Suncraft, KIYA, Hokiyama, Mcusta jsou připraveny pro každé použití a pomohou Vám se všemi výzvami ve Vaší kuchyni. Ať už hledáte univerzální kuchyňský nůž pro začátečníky, nebo kuchařský nůž pro profesionály. V nabídce u www.dellinger.cz najdete nože na chléb a pečivo, které hravě proříznou i křupavou kůrku, nože na maso a zeleninu i další. Za zmínku stojí speciální japonské nože Santoku, NAKIRI, Gyuto, Sujihiki, vycházející z tradic orientální kuchyně. Nože od dellinger.cz jsou vysoce kvalitní nože, na které se můžete spolehnout.

Zobrazit

podle typu a použití Počet produktů: 191

Podkategorie

  • kuchyňské a kuchařské...
  • SANTOKU ( 三徳)

    Japonské slovo "santoku" se zhruba označuje jako "tři ctnosti", což svědčí o všestrannosti tohoto nožového stylu a druhu řezů, které vyniká (řezání, rozkrájení a mletí). Čepel je obvykle kratší než kuchařský nůž s výrazně odlišnou geometrií. Nůž Santoku je často prohlašován za fúzi mezi šéfkuchařským nožem a Nakiri, což vám přináší výhody obou zmíněných.

  • GYUTO ( 牛刀)
  • malé univerzální a...
  • plátkovácí
  • YANAGIBA, SASHIMI ( 柳刃...

    Robustní jednostranný nůž broušený v japonském stylu pouze z jedné strany. Profesionální dlouhý krájecí nůž určený k řezání tenkých plátků ryb pro sushi a sashimi.  Jeho překrásná robustní čepel je schopna řezat přísady v dlouhých nepřerušovaných řezech a tím zachovat jejich celistvost a svěžest. Yanagiba je jedním z nejdůležitějších tradičních japonských nožů a je součástí repertoáru mnoha kuchařů. Dokonce i nejjednodušší úkoly s tímto krásným a funkčním nožem jsou povýšeny na mimořádný zážitek.

  • SUJIHIKI ( 筋引)

    nůž s dlouhou úzkou a tenkou čepelí tvaru vrbového listu, která lehce proniká krájeným materiálem. Díky své délce a možnosti oddělení materiálu jedním řezem, který je velmi hladký, zachovává integritu a čerstvost krájených potravin. Sujihiki lze doporučit především na sushi, sashimi, velké pečeně, a jiné druhy masa a ryb, ale může být také použito pro krájení tenkých plátků zeleniny. Kratší modely se často používají jako pomocné a loupací nože. Sujihiki je oboustranně broušený nůž západním stylu, ekvivalent tradičního jednostranně broušeného nože Yanagiba.

  • na zeleninu
  • NAKIRI ( 菜切)

    Japonský nůž na krájení (sekání) zeleniny a bylinek. Svým tvarem nůž připomíná sekáček na maso, ale nenechte se mýlit. S čepelí dlouhou 165 mm snadno nakrájíte veškerou zeleninu na drobné kostičky nebo proužky. Výška nože Vám pak umožní nakrájenou surovinu jednoduše nabrat na čepel a přenést do hrnce či pánve. Je to bezpochyby japonský nůž č.1 

  • vykošťovací
  • na chléb a pečivo
  • BBQ - ke grilování
  • steakové a příborové
  • USUBA ( 薄刃)

    Robustní jednostranný nůž broušený v japonském stylu pouze z jedné strany. Je určen nejen profesionálům na krájení (sekání) zeleniny a bylinek. Svým tvarem nůž připomíná sekáček na maso ale nenechte se mýlit. Tímto nožem snadno nakrájíte veškerou zeleninu na drobné kostičky nebo proužky. Výška nože Vám pak umožní nakrájenou surovinu jednoduše nabrat na čepel a přenést do hrnce či pánve. Tyto nože jsou velmi praktické, doplní každou kuchyni a překvapí odlišností od obvyklých kuchyňských nožů.

  • DEBA ( 出刃)

    Robustní jednostranný nůž broušený v japonském stylu pouze z jedné strany druhá strana má vždy dutý výbrus. Tato konstrukce čepele umožňuje i silným nožem krájet slabé plátky, vykošťování masa a sekání menších kostí. Jedná se o perfektní nůž nejen pro přípravu sushi.

  • nože pro děti
  • KIRITSUKE GYUTO ( 切付包丁)

    Nože hybridní konstrukce kombinující prvky nožů NAKIRI a SUJIHIKI. NAKIRI jsou určeny na zeleninu, zatímco SUJIHIKI se používá pro krájení syrových ryb. Výsledkem je Kiritsuke, univerzální nůž pro přípravu tradiční japonské kuchyně. Kiritsuke GYUTO mají stejně jako NAKIRI a SUJIHIKI oboustranně broušené ostří západního stylu.

  • sekáčky
  • vidličky na maso
  • filetovací
  • snídaňové a svačinové
  • čínské nože...
  • na otevírání ústřic
  • na zmražené potraviny
na stránku
Zobrazeno 1 – 12 z 191 položek
Zobrazeno 1 – 12 z 191 položek

Follow us on Facebook